Skip to content

JESCON

Wij hebben ruim 25 jaar ervaring in de industriële automatisering. Met de opgedane kennis helpen wij bedrijven met allerlei vraagstukken binnen hun projecten.

Onze sterkte is het bijeenbrengen van expertise, het gezamenlijk kijken vanuit verschillende perspectieven en het vereenvoudigen van de complexe problematiek om zo tot een sterk actieplan te komen.

Klantgerichtheid en vakmanschap zijn voor ons cruciaal. Wij proberen in onze contacten met klanten ons altijd klantgericht op te stellen. Een tevreden, en daardoor meewerkende, klant is beter dan een ontevreden klant. Als de klant dan ook nog merkt dat hij met een vakman te maken heeft, geeft dat vertrouwen. En met vertrouwen bereik je een heleboel. Een goed vakman is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Onze lijfspreuk is dan ook: “Wat ik vandaag niet weet , weet ik morgen wel.”

Binnen de industriële automatisering zijn er verschillende disciplines en vakgebieden waarmee we u van dienst kunnen zijn.

Onze sterke punten zijn het realiseren van multi-disciplinaire / complexe Industriële automatisering projecten. Met onze brede kennis van Industriële automatisering en ruime ervaring op het gebied van projectleiding hebben wij door de jaren heen verschillende projecten in verschillende sectoren succesvol begeleid.

Jeevan Sardjoe